logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Jamur Kecap Manis
gebakken paddenstoelen in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr champignons
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 groene lombok
2 cm laos
2 salam blaadjes
1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
50 ml kippenbouillon (zie recept)
100 ml water
1 theel asam opgelost in 1 eetl water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de champignons en snijd de sjalotjes en de knoflook fijn en de lombok in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam, de lombok en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de champignons toe en bak deze acht. Dan de bouillon, het water, de kecap en het zout toevoegen en breng aan de kook. Roer het asamwater erdoor en breng kort aan de kook en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 407 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421600