Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
2 Comments
Jamur Kecap Manis - gebakken paddenstoelen in kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jamur Kecap Manis
gebakken paddenstoelen in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr champignons
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 groene lombok
2 cm laos
2 salam blaadjes
1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
50 ml kippenbouillon (zie recept)
100 ml water
1 theel asam opgelost in 1 eetl water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de champignons en snijd de sjalotjes en de knoflook fijn en de lombok in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam, de lombok en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de champignons toe en bak deze acht. Dan de bouillon, het water, de kecap en het zout toevoegen en breng aan de kook. Roer het asamwater erdoor en breng kort aan de kook en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024451