banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Jamur Kecap Manis - gebakken paddenstoelen in kecapsaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jamur Kecap Manis
gebakken paddenstoelen in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
50 gr champignons
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 groene lombok
2 cm laos
2 salam blaadjes
1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
50 ml kippenbouillon (zie recept)
100 ml water
1 theel asam opgelost in 1 eetl water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de champignons en snijd de sjalotjes en de knoflook fijn en de lombok in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam, de lombok en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de champignons toe en bak deze acht. Dan de bouillon, het water, de kecap en het zout toevoegen en breng aan de kook. Roer het asamwater erdoor en breng kort aan de kook en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 36 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39808021