Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Bumbu Rujak Dua - in gekruide kokosmelk gestoofde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Bumbu Rujak Dua
in gekruide kokosmelk gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 serai/sereh/citroengras
250 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1 limoen, sap
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
1/2 theel terasi/trasi
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 kemirienoten
1 cm lengkuas/laos
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de kip rondom bruin en schep uit de pan. Fruit de bumbu in de olie voor 5 minuten. Voeg dan de kip, de kokosmelk, de serai en het limoensap toe en kook de kip op laag vuur verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 336 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018962