Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Bumbu Rujak Dua - in gekruide kokosmelk gestoofde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Bumbu Rujak Dua
in gekruide kokosmelk gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 serai/sereh/citroengras
250 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1 limoen, sap
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
1/2 theel terasi/trasi
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 kemirienoten
1 cm lengkuas/laos
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de kip rondom bruin en schep uit de pan. Fruit de bumbu in de olie voor 5 minuten. Voeg dan de kip, de kokosmelk, de serai en het limoensap toe en kook de kip op laag vuur verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42084082