Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
udang godok - garnalen

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
udang godok
garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr steurgarnalen
200 gr schoongemaakte taugé
peper en zout naar smaak
1/2 theel nootmuskaat
1 bleekselderij stengel, gehakt
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 lombok
3 eetl olie
100 gr paddenstoelen
500 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook, de paddenstoelen en de lombok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de paddenstoelen toe en bak nog 2 minuten door. Voeg dan de garnalen, de selderij, peper en zout, de nootmuskaat en de bouillon toe en laat alles nog 5 minuten sudderen. Voeg dan de de taugé toe en stoof nog 2 minuten door.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 33 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083693