zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Tahu Kecap Cabai Hijau - tahu gebakken met kecap en groene peper
- Sambal goreng tempeh peteh
- Ayam Rujak - gekruide gestoofde kip in saus
- Daging Cah Taoge - gebakken rundvlees met tauge
- Jjolmyeon 쫄면 - pittige koude mie
- Nasi Goreng - Gebakken rijst
- Tumis Buncis - gestoofde sperziebonen
- Sambal Ati - sambal lever
- Wadjik ketan
- Sate Tempe
udang godok - garnalen


udang godok
garnalen
garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr steurgarnalen
200 gr schoongemaakte taugé
peper en zout naar smaak
1/2 theel nootmuskaat
1 bleekselderij stengel, gehakt
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 lombok
3 eetl olie
100 gr paddenstoelen
500 ml kippenbouillon (zie recept)
Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook, de paddenstoelen en de lombok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de paddenstoelen toe en bak nog 2 minuten door. Voeg dan de garnalen, de selderij, peper en zout, de nootmuskaat en de bouillon toe en laat alles nog 5 minuten sudderen. Voeg dan de de taugé toe en stoof nog 2 minuten door.
ingrediënten:
250 gr steurgarnalen
200 gr schoongemaakte taugé
peper en zout naar smaak
1/2 theel nootmuskaat
1 bleekselderij stengel, gehakt
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 lombok
3 eetl olie
100 gr paddenstoelen
500 ml kippenbouillon (zie recept)
Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook, de paddenstoelen en de lombok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de paddenstoelen toe en bak nog 2 minuten door. Voeg dan de garnalen, de selderij, peper en zout, de nootmuskaat en de bouillon toe en laat alles nog 5 minuten sudderen. Voeg dan de de taugé toe en stoof nog 2 minuten door.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.