logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
udang godok
garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr steurgarnalen
200 gr schoongemaakte taugé
peper en zout naar smaak
1/2 theel nootmuskaat
1 bleekselderij stengel, gehakt
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 lombok
3 eetl olie
100 gr paddenstoelen
500 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook, de paddenstoelen en de lombok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de paddenstoelen toe en bak nog 2 minuten door. Voeg dan de garnalen, de selderij, peper en zout, de nootmuskaat en de bouillon toe en laat alles nog 5 minuten sudderen. Voeg dan de de taugé toe en stoof nog 2 minuten door.

Add comment

Submit

who is online

We have 204 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421459