1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Garo Rica
gekruide tijgergarnalen uit Menado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tijgergarnalen
1 limoen, sap
1/2 theel zout
5 jeruk purut
100 ml water
10 takjes kemangi
1 lente-ui
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
15 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 tomaten
2 cm jahe
5 cm serai/sereh/citroengras
1 theel zout
1/2 theel bruine suiker

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en wrijf deze in met het zout en het limoensap en laat dit 15 minuten staan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jeruk purut voor 6 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Voeg dan het water toe en bak de garnalen gaar. Schep dan de lente-ui en de kemangi blaadjes erdoor en bak nog voor 1 minuut. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969