banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Udang Garo Rica - gekruide tijgergarnalen uit Menado
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Garo Rica
gekruide tijgergarnalen uit Menado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tijgergarnalen
1 limoen, sap
1/2 theel zout
5 jeruk purut
100 ml water
10 takjes kemangi
1 lente-ui
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
15 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 tomaten
2 cm jahe
5 cm serai/sereh/citroengras
1 theel zout
1/2 theel bruine suiker

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en wrijf deze in met het zout en het limoensap en laat dit 15 minuten staan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jeruk purut voor 6 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Voeg dan het water toe en bak de garnalen gaar. Schep dan de lente-ui en de kemangi blaadjes erdoor en bak nog voor 1 minuut. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40071232