banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Coan-coan - karper
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Coan-coan
karper
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 karpers van ca. 750 gr
3 eetl. azijn
2 theel zout
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 cm gember (jahe/djahé)
3 tomaten
3 lente-uitjes
5 eetl. olie
100 gr tauco cianjur
suiker naar smaak
250 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de beide vissen aan beide kanten lichtjes in. Meng de azijn met het zout en wrijf de vissen in het mengsel Laat dit 45 minuten staan. Snijd de sjalotten, de knoflook en de gember in dunne plakjes, de tomaten in partjes en de lente-uitjes in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de gember voor 3 minuten. Dan de tomaten en de tauco toevoegen samen met zout en suiker naar smaak. Bak het geheel nog 3 minuten en voeg dan het water toe. Vervolgens de lente-uitjes en de vis toevoegen en deze in 20 minuten gaar sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39817165