Recente Reacties

Coan-coan
karper
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 karpers van ca. 750 gr
3 eetl. azijn
2 theel zout
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 cm gember (jahe/djahé)
3 tomaten
3 lente-uitjes
5 eetl. olie
100 gr tauco cianjur
suiker naar smaak
250 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de beide vissen aan beide kanten lichtjes in. Meng de azijn met het zout en wrijf de vissen in het mengsel Laat dit 45 minuten staan. Snijd de sjalotten, de knoflook en de gember in dunne plakjes, de tomaten in partjes en de lente-uitjes in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de gember voor 3 minuten. Dan de tomaten en de tauco toevoegen samen met zout en suiker naar smaak. Bak het geheel nog 3 minuten en voeg dan het water toe. Vervolgens de lente-uitjes en de vis toevoegen en deze in 20 minuten gaar sudderen.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42584090