Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Coan-coan - karper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Coan-coan
karper
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 karpers van ca. 750 gr
3 eetl. azijn
2 theel zout
8 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 cm gember (jahe/djahé)
3 tomaten
3 lente-uitjes
5 eetl. olie
100 gr tauco cianjur
suiker naar smaak
250 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de beide vissen aan beide kanten lichtjes in. Meng de azijn met het zout en wrijf de vissen in het mengsel Laat dit 45 minuten staan. Snijd de sjalotten, de knoflook en de gember in dunne plakjes, de tomaten in partjes en de lente-uitjes in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de gember voor 3 minuten. Dan de tomaten en de tauco toevoegen samen met zout en suiker naar smaak. Bak het geheel nog 3 minuten en voeg dan het water toe. Vervolgens de lente-uitjes en de vis toevoegen en deze in 20 minuten gaar sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 194 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925883