banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Cit bandeng - vis in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cit bandeng
vis in kruidige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ikan bandeng van ca. 600 gr anders zalm
6 sjalotten
16 rawits
olie
250 ml water
1 theel, suiker
1 theel, azijn
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 kemirinootjes
1/2 theel, zwarte peper
6 teentjes knoflook
150 gr petis udang

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de kemirie droog in een koekepan. Wrijf of maal deze daarna met de overige ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de vis in moten en halveer de sjalotten en de rawits. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de vis goudbruin. Schep deze uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken. Giet de olie af tot 3 eetl en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het water toe samen met de sjalotten, de suiker, de azijn, het zout en de rawits en laat dit 3 minuten koken. Dan de vis weer toevoegen en nog 2 minuten zachtjes stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 410 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37185200