banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cit bandeng - vis in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cit bandeng
vis in kruidige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ikan bandeng van ca. 600 gr anders zalm
6 sjalotten
16 rawits
olie
250 ml water
1 theel, suiker
1 theel, azijn
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 kemirinootjes
1/2 theel, zwarte peper
6 teentjes knoflook
150 gr petis udang

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de kemirie droog in een koekepan. Wrijf of maal deze daarna met de overige ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de vis in moten en halveer de sjalotten en de rawits. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de vis goudbruin. Schep deze uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken. Giet de olie af tot 3 eetl en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het water toe samen met de sjalotten, de suiker, de azijn, het zout en de rawits en laat dit 3 minuten koken. Dan de vis weer toevoegen en nog 2 minuten zachtjes stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568821