banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Cit bandeng - vis in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cit bandeng
vis in kruidige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ikan bandeng van ca. 600 gr anders zalm
6 sjalotten
16 rawits
olie
250 ml water
1 theel, suiker
1 theel, azijn
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 kemirinootjes
1/2 theel, zwarte peper
6 teentjes knoflook
150 gr petis udang

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de kemirie droog in een koekepan. Wrijf of maal deze daarna met de overige ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de vis in moten en halveer de sjalotten en de rawits. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de vis goudbruin. Schep deze uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken. Giet de olie af tot 3 eetl en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het water toe samen met de sjalotten, de suiker, de azijn, het zout en de rawits en laat dit 3 minuten koken. Dan de vis weer toevoegen en nog 2 minuten zachtjes stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39978871