logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Ame Kumute
eieren in saus
Bahan-bahan:
Ingredienten:
8 eieren
3 sjalotten
5 teentjes knoflook
200 ml kokosmelk
1 theel asem
2 eetl water

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
1 theel zout
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten van de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en meng dit met de boemboe. Meng de asem met het water. Kook de eieren in water zacht. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng hierdoor het boemboe mengsel en het asemwater. Voeg de zachtgekookte gepelde eieren toe en kook dit zachtjes door totdat de saus gebonden is.

Add comment

Submit

who is online

We have 82 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44397653