Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ame Kumute - eieren in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ame Kumute
eieren in saus
Bahan-bahan:
Ingredienten:
8 eieren
3 sjalotten
5 teentjes knoflook
200 ml kokosmelk
1 theel asem
2 eetl water

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
1 theel zout
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten van de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en meng dit met de boemboe. Meng de asem met het water. Kook de eieren in water zacht. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng hierdoor het boemboe mengsel en het asemwater. Voeg de zachtgekookte gepelde eieren toe en kook dit zachtjes door totdat de saus gebonden is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264810