1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ame Kumute
eieren in saus
Bahan-bahan:
Ingredienten:
8 eieren
3 sjalotten
5 teentjes knoflook
200 ml kokosmelk
1 theel asem
2 eetl water

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
1 theel zout
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten van de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en meng dit met de boemboe. Meng de asem met het water. Kook de eieren in water zacht. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng hierdoor het boemboe mengsel en het asemwater. Voeg de zachtgekookte gepelde eieren toe en kook dit zachtjes door totdat de saus gebonden is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 198 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263047