banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ame Kumute
eieren in saus
Bahan-bahan:
Ingredienten:
8 eieren
3 sjalotten
5 teentjes knoflook
200 ml kokosmelk
1 theel asem
2 eetl water

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
1 theel zout
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten van de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en meng dit met de boemboe. Meng de asem met het water. Kook de eieren in water zacht. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng hierdoor het boemboe mengsel en het asemwater. Voeg de zachtgekookte gepelde eieren toe en kook dit zachtjes door totdat de saus gebonden is.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36329288