Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Ame Kumute 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ame Kumute 2
Bahan-bahan;
ingrediënten:
8 eieren
1 ui
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks / 1 eetl sambal ulek (zie resep)
1 theel zout
3 cm kunyit (kurkuma)
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)
2 eetl asemwater (1 theel asem en 2 eetl water)

Cara membuat:
Bereiding:
kook de eieren voor 5 minuten. Laat deze afkoelen en pel ze. Druk vervolgens de eieren plat zonder dat deze barsten. Snijd de ui en de knoflook fijn en snijd de lomboks in dunne reepjes. Wrijf de kunyit fijn en meng dit met het zout. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en stoof hierin de ui, de knoflook, de lomboks en de kunyit/zout. Voeg dan het asemwater en de eieren toe en laat dit geheel sudderen totdat de saus gebonden is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 224 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812385