Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ame Kumute 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ame Kumute 2
Bahan-bahan;
ingrediënten:
8 eieren
1 ui
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks / 1 eetl sambal ulek (zie resep)
1 theel zout
3 cm kunyit (kurkuma)
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)
2 eetl asemwater (1 theel asem en 2 eetl water)

Cara membuat:
Bereiding:
kook de eieren voor 5 minuten. Laat deze afkoelen en pel ze. Druk vervolgens de eieren plat zonder dat deze barsten. Snijd de ui en de knoflook fijn en snijd de lomboks in dunne reepjes. Wrijf de kunyit fijn en meng dit met het zout. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en stoof hierin de ui, de knoflook, de lomboks en de kunyit/zout. Voeg dan het asemwater en de eieren toe en laat dit geheel sudderen totdat de saus gebonden is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 223 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41064903