Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Lodeh kluwih - broodvrucht met saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lodeh kluwih
broodvrucht met saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 broodvrucht (kluwih)
5 groene lomboks
4 cm laos, gekneusd
750 ml dunne kokosmelk (santen cair)
6 salamblaadjes
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
5 kemiri's
1 eetl. ketumbar
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de kemiries en de ketumbar droog in een koekepan. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de broodvrucht in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosmelk en voeg daar de broodvrucht, de laos, de boemboe en de salam aan toe en stoof dit voor 30 minuten. dan de dikke kokosmelk, het zout en de lomboks aan toevoegen en dit nog 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030494