banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Lodeh kluwih - broodvrucht met saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lodeh kluwih
broodvrucht met saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 broodvrucht (kluwih)
5 groene lomboks
4 cm laos, gekneusd
750 ml dunne kokosmelk (santen cair)
6 salamblaadjes
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
5 kemiri's
1 eetl. ketumbar
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel, trasi bakar

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de kemiries en de ketumbar droog in een koekepan. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de broodvrucht in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosmelk en voeg daar de broodvrucht, de laos, de boemboe en de salam aan toe en stoof dit voor 30 minuten. dan de dikke kokosmelk, het zout en de lomboks aan toevoegen en dit nog 5 minuten laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39358083