banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan Belado

bahan-bahan:
ingrediënten:
3 makrelen
1 limoen (sap)
zout
olie
7 sjalotten,
3 teentjes knoflook
2 jeruk purutblaadjes
wat selderie , grof gehakt
3 cm laos
5 lomboks,
100 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de makrelen in mote ne marineer deze met de limoen het wt zout. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de makrelen bruin. Laat de moten vervolgens uitlekken op keukenpapier.. Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten, de knoflook en en laos fijn tot een pasta. Verhit 2 eetl olie in de wok/wadjan en fruit de pasta voor 3 minuten samen met de jeruk purutblaadjes. voeg dan het water toe en laat dit nog 2 minuten zachtjes sudderen. Giet de saus over de moten en strooi en selderieblad over.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36253776