Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ikan Belado

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Belado

bahan-bahan:
ingrediënten:
3 makrelen
1 limoen (sap)
zout
olie
7 sjalotten,
3 teentjes knoflook
2 jeruk purutblaadjes
wat selderie , grof gehakt
3 cm laos
5 lomboks,
100 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de makrelen in mote ne marineer deze met de limoen het wt zout. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de makrelen bruin. Laat de moten vervolgens uitlekken op keukenpapier.. Wrijf of maal de lomboks, de sjalotten, de knoflook en en laos fijn tot een pasta. Verhit 2 eetl olie in de wok/wadjan en fruit de pasta voor 3 minuten samen met de jeruk purutblaadjes. voeg dan het water toe en laat dit nog 2 minuten zachtjes sudderen. Giet de saus over de moten en strooi en selderieblad over.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42256981