Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Ikan bawal bakar merah - rood gemarineerde gegrilde vis
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ikan bawal bakar merah
rood gemarineerde gegrilde vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 ikan bawal (pomfret/zilvervis/braam)
2 eetl vissaus
1 theel zout
1 theel citroensap
 
Haluskan:
bumbu:
2 cm jahe
3 rode lomboks
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met de overige ingrediënten en marineer hiermee de vis voor tenminste 30 minuten. Rooster vervolgens de vis boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 251 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812422