logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ikan Basa Masak Bali
Basa visfilet in een balinse saus

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
4 ikan basa visfilet (500 gr stevige witte visfilet)
4 jeruk purut blaadjes
1 serehstengel, gekneusd
1 eetl kecap manis
100 ml water
2 eetl olie

Haluskan:

boemboe:
5 rode rawits
1 theel trasi
1 rode ui
3 teentjes knoflook
1 theel asem

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak de boemboe voor 2 minutens. Voeg dan de jeruk purut blaadjes en de sereh toe en laat di even staan. Verhit in een wok/wadjan de overige olie en bak de vis halfgaar. Voeg dan de boemboe, het water en de kecap toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de vis gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 104 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176169