Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ikan brengkes - geroosterde vispakketjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan brengkes
geroosterde vispakketjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kabeljauwfilet
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
bananenbladeren
biteng

Haluskan:
boemboe:
10 rode sjalotten
5 teentjes knoflook
2 Lomboks (Spaanse pepers)
1 theel trassie
1 eetl gula jawa
zout

Cara Membuat:
bereiding;
Blancheer de vis in water gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Maak dan vispakketjes: op een bananenblad een laag vis, daarop een laag boemboe en dat een laag kokosmelk. De pakketjes dichtvouwen en vastzetten met prikker.
Vervolgens de pakketjes roosteren op een houtkoolvuurtje.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231032