banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Pokcoy Paprika
gesauteerde paksoy met paprika en kip

Bahan-bahan:
ingrediënten
1/2 groene paprika
1/2 rode paprika
2 eetl boter
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
100 gr gegrilde kip
300 gr pokchoy / paksoy
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 lente-ui

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de paprika in dunne reppejs. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de lenteui in stukjes. Snijd de kip in stukjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de kip, de paprika, de paksoy, het zout, de peper en de palmsuiker toe en bak het zacht. Dan de boullon toevoegen en breng aan de kook. Dan de lente-ui toevoegen en meng alles goed. Serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251413