banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Pokcoy Paprika - gesauteerde paksoy met paprika en kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Pokcoy Paprika
gesauteerde paksoy met paprika en kip

Bahan-bahan:
ingrediënten
1/2 groene paprika
1/2 rode paprika
2 eetl boter
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
100 gr gegrilde kip
300 gr pokchoy / paksoy
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 lente-ui

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de paprika in dunne reppejs. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de lenteui in stukjes. Snijd de kip in stukjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de kip, de paprika, de paksoy, het zout, de peper en de palmsuiker toe en bak het zacht. Dan de boullon toevoegen en breng aan de kook. Dan de lente-ui toevoegen en meng alles goed. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565740