Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Pokcoy Paprika - gesauteerde paksoy met paprika en kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Pokcoy Paprika
gesauteerde paksoy met paprika en kip

Bahan-bahan:
ingrediënten
1/2 groene paprika
1/2 rode paprika
2 eetl boter
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
100 gr gegrilde kip
300 gr pokchoy / paksoy
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 lente-ui

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de paprika in dunne reppejs. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de lenteui in stukjes. Snijd de kip in stukjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de kip, de paprika, de paksoy, het zout, de peper en de palmsuiker toe en bak het zacht. Dan de boullon toevoegen en breng aan de kook. Dan de lente-ui toevoegen en meng alles goed. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029876