Tumis Pokcoy Taoco
roerbak van paksoi met taoco
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 paksoi
100 gr rundergehakt
1 eetl taoco
2 rode lomboks
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel terasi/trasi
1 eetl kecap asin
2 theel kerrie
5 kerrie blad
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paksoi in stukken, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de trasi en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul.
Dan de kerrie, de tauco, het kerrie blad en de kecap toevoegen en meng goed.
Vervolgens de paksoi toevoegen en bak alles verder gaar. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sponge Cake - luchtige cake
- Kerang Hijau Saus Tiram - mosselen in een pittige oestersaus
- Sayur Bayam Tumis - zacht gebakken spinazie
- Sambal goreng terong - sambal goreng van aubergine
- Gurame Bumbu Rujak - gebakken vis met rujaksaus
- Udang Tempoyak Bengkulu - garnalen in een pittige durian saus
- Sambal Ayam Bakar - sambal voor geroosterde kip
- Kerang Bumbu Rujak - gekruide gestoofde schelpdieren
- Bok Choy - Paksoi - 蒜蓉小白菜 - roerbak met knoflook en peper
- Lempok tenggiri - Stoofpot van vis met ananas
Recente Reacties
Cucur
1 week agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
1 week agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 weeks agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 weeks agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
4 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...