logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Pokcoy Taoco
roerbak van paksoi met taoco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 paksoi
100 gr rundergehakt
1 eetl taoco
2 rode lomboks
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel terasi/trasi
1 eetl kecap asin
2 theel kerrie
5 kerrie blad
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paksoi in stukken, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de trasi en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul.
Dan de kerrie, de tauco, het kerrie blad en de kecap toevoegen en meng goed.
Vervolgens de paksoi toevoegen en bak alles verder gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 55 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176711