banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tumis pokcoy wijen - gebakken paksoy met sesam en tauge
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis pokcoy wijen
gebakken paksoy met sesam en tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr paksoy
3 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
50 gr tauge
1 lenteui
1 theel geroosterde sesamzaadjes
1 1/2 theel sesamolie
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paksoy in stukken en hak de knoflook fijn en snijd de lenteui in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de paksoy toe en bak deze zacht. Dan de oestersaus, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen. Vervolgens het water en de tauge toevoegen en kook het geheel gaar. Dan de lenteui, de sesamzaadjes en olie er doorheen scheppen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39978912