banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Cumi Masak Taosi - gebakken inktvis in zwarte bonen saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cumi Masak Taosi
gebakken inktvis in zwarte bonen saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr cumi / inktvis
1 theel citroensap
1/2 theel zout
4 teentjes knoflook
1 sjalot
2 groene lomboks
2 rode lomboks
2 eetl taosi/tausi/douchi/zwarte bonen pasta
1/2 eetl vissaus
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
1/2 theel peper
100 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd deze in stukken. Gooi de kop weg. Marineer de cumi het het citroensap en het zout voor tenminste 15 minuten. Snij de knoflook en de sjalot fijn. Snijd de lomboks in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 1 minuut. Voeg de de lomboks toe en bak deze 2 minuten. Dan de cumi toevoegen en bak deze 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en kook het geheel langzaam gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38870618