banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Cumi Masak Taosi - gebakken inktvis in zwarte bonen saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cumi Masak Taosi
gebakken inktvis in zwarte bonen saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr cumi / inktvis
1 theel citroensap
1/2 theel zout
4 teentjes knoflook
1 sjalot
2 groene lomboks
2 rode lomboks
2 eetl taosi/tausi/douchi/zwarte bonen pasta
1/2 eetl vissaus
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
1/2 theel peper
100 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd deze in stukken. Gooi de kop weg. Marineer de cumi het het citroensap en het zout voor tenminste 15 minuten. Snij de knoflook en de sjalot fijn. Snijd de lomboks in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en de knoflook voor 1 minuut. Voeg de de lomboks toe en bak deze 2 minuten. Dan de cumi toevoegen en bak deze 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en kook het geheel langzaam gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38064161