1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Udang Kapri
sambal van garnalen en erwten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr garnalen, gepeld
50 gr erwten
100 gr krieltjes, gekookt
2 salam blaadjes
2 cm laos
1 sereh/citroengras
2 rode lomboks
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl asamwater (1/2 eetl asam pgelost in 2 eetl water)
100 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
2 rode rawits
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemirinoten
1/2 theel trasi
1/2 theel zout
1/4 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de laos, de sereh en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze voor 2 minuten. Dan de erwten en de krieltjes toevoegen en meng goed. Vervolgens het zout, de palmsuiker, het asamwater en de kokosmelk toevoegen en kook het geheel al roerend zachtjes verder gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999