1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Udang Kapri
sambal van garnalen en erwten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr garnalen, gepeld
50 gr erwten
100 gr krieltjes, gekookt
2 salam blaadjes
2 cm laos
1 sereh/citroengras
2 rode lomboks
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl asamwater (1/2 eetl asam pgelost in 2 eetl water)
100 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
2 rode rawits
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemirinoten
1/2 theel trasi
1/2 theel zout
1/4 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de laos, de sereh en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze voor 2 minuten. Dan de erwten en de krieltjes toevoegen en meng goed. Vervolgens het zout, de palmsuiker, het asamwater en de kokosmelk toevoegen en kook het geheel al roerend zachtjes verder gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36097226