banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Remploh Ayam
hete kippenmaagjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenmaagjes
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
2 rode lomboks
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel trasi
3 cm laos
2 tomaten
2 salam blad
500 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snij de lomboks, de knoflook en de sjalotten fijn.Snijd de tomaten in kleine partjes Verhit in een pan het water en kook de maagjes samen met de laos, de peper, het zout en de salam voor 10-15 minuten totdat de maagjes zacht zijn geworden. Schep de maagjes uit de pan en laat deze uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de trasi en de tomaten voor 2 minuten. Voeg dan de maagjes en de nootmuskaat toe en bak dit zxachtjes 10 minuten. Eventueel droogbakken of wat bouillon toevoegen.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36335971