banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal Goreng Remploh Ayam - hete kippenmaagjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Remploh Ayam
hete kippenmaagjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenmaagjes
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
2 rode lomboks
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel trasi
3 cm laos
2 tomaten
2 salam blad
500 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snij de lomboks, de knoflook en de sjalotten fijn.Snijd de tomaten in kleine partjes Verhit in een pan het water en kook de maagjes samen met de laos, de peper, het zout en de salam voor 10-15 minuten totdat de maagjes zacht zijn geworden. Schep de maagjes uit de pan en laat deze uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de trasi en de tomaten voor 2 minuten. Voeg dan de maagjes en de nootmuskaat toe en bak dit zxachtjes 10 minuten. Eventueel droogbakken of wat bouillon toevoegen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580535