logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sambal Goreng Remploh Ayam
hete kippenmaagjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenmaagjes
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
2 rode lomboks
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel trasi
3 cm laos
2 tomaten
2 salam blad
500 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snij de lomboks, de knoflook en de sjalotten fijn.Snijd de tomaten in kleine partjes Verhit in een pan het water en kook de maagjes samen met de laos, de peper, het zout en de salam voor 10-15 minuten totdat de maagjes zacht zijn geworden. Schep de maagjes uit de pan en laat deze uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de trasi en de tomaten voor 2 minuten. Voeg dan de maagjes en de nootmuskaat toe en bak dit zxachtjes 10 minuten. Eventueel droogbakken of wat bouillon toevoegen.

Add comment

Submit

who is online

We have 106 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392367