1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Remploh Ayam
hete kippenmaagjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenmaagjes
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
2 rode lomboks
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel trasi
3 cm laos
2 tomaten
2 salam blad
500 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snij de lomboks, de knoflook en de sjalotten fijn.Snijd de tomaten in kleine partjes Verhit in een pan het water en kook de maagjes samen met de laos, de peper, het zout en de salam voor 10-15 minuten totdat de maagjes zacht zijn geworden. Schep de maagjes uit de pan en laat deze uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de trasi en de tomaten voor 2 minuten. Voeg dan de maagjes en de nootmuskaat toe en bak dit zxachtjes 10 minuten. Eventueel droogbakken of wat bouillon toevoegen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886446