Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Gadon Solo
gestoomd gehakt uit Solo
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr rundergehakt
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 kemiries
8 peperkorrels
2 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1 eetl gerapste gula jawa (palmsuiker)
2 theel zout
2 eieren
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 jeruk purutblaadjes
2 salamblad

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Kneus deze samen met de kemrie, de peper, de ketumbar, de kinten, het zout en de palmsuiker in een cobek. Klop de eieren los en voeg deze samen met het gehakt bij het mengsel. Meng de kokosmelk en de jeruk purut samen met de salam door het gehaktmengsel. Stoom vervolgens het mengsel in een afgedekte schaal in 40 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578357