Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ulang-ulang -Groentesalade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ulang-ulang
Groentesalade
Bahan-bahan:
ingrediënten;
2 komkommers
11 kousenband
1 aubergine
1 pare
100 gr taugé
1 bosje citroenbasilicum
1 limoen (sap)
zout naar smaak
water

Haluskan:
boemboe:
4 rode lomboks
5 rawits
1/2 theel. trasi bakar
2 theel. suiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes, de aubergine en pare in plakjes. Ontpit de komkommers en snijd deze dan in reepjes. Kook voldoende water met het zout en blancheer de kousenband, de aubergine, de pare en de taugé. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het limoensap en het zout en meng het mengsel door de groenten en schep de basilicumblaadjes erdoor.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252696