zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Liang Ban Lu-Sun - Asperges uit Shandong
- Rempah Udang
- Kare Ayam - Curry van kip
- Gar Dook Mu Ob Prik Gang - gebakken ribbetjes
- Pencok - Runderzwoerd met een kruidige kokosmelksaus
- Lempah Darat - Stoofpotje van zoete aardappel en pompoen
- Ayam Kukus Bombay - gestoomde kip met ui
- Neua Pad Kimao - geflambeerde dunne reepjes rundvlees
- Ayam Rujak - gekruide gestoofde kip in saus
- Ayam Pong Teh - smoor van kip met aardappelen
Ulang-ulang -Groentesalade


Ulang-ulang
Groentesalade
Groentesalade
Bahan-bahan:
ingrediënten;
2 komkommers
11 kousenband
1 aubergine
1 pare
100 gr taugé
1 bosje citroenbasilicum
1 limoen (sap)
zout naar smaak
water
Haluskan:
boemboe:
4 rode lomboks
5 rawits
1/2 theel. trasi bakar
2 theel. suiker
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes, de aubergine en pare in plakjes. Ontpit de komkommers en snijd deze dan in reepjes. Kook voldoende water met het zout en blancheer de kousenband, de aubergine, de pare en de taugé. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het limoensap en het zout en meng het mengsel door de groenten en schep de basilicumblaadjes erdoor.
ingrediënten;
2 komkommers
11 kousenband
1 aubergine
1 pare
100 gr taugé
1 bosje citroenbasilicum
1 limoen (sap)
zout naar smaak
water
Haluskan:
boemboe:
4 rode lomboks
5 rawits
1/2 theel. trasi bakar
2 theel. suiker
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes, de aubergine en pare in plakjes. Ontpit de komkommers en snijd deze dan in reepjes. Kook voldoende water met het zout en blancheer de kousenband, de aubergine, de pare en de taugé. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het limoensap en het zout en meng het mengsel door de groenten en schep de basilicumblaadjes erdoor.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.