Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sotanghon - soun met kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sotanghon
soun met kip

Ingrediënten:
175 gr soun / glass noodles
1 kipfilet
10 shi-take paddenstoelen
1 ui
9 teentjes knoflook
750 ml kippenbouillon (zie recept)
125 ml annatto water (zie recept)
1/2 kleine wortel
1/2 prei
1 bosje selderij
1 1/2 eetl vissaus
1/2 theel peper
4 eetl olie
water

Garnering:
1 lente-ui, fijngesneden
partjes limoen

bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de kip gaar. Snijd de kip daarna in stukjes. Hak de knoflook fijn en snijd de ui fijn. Snijd de wortel en de prei julliene. Snijd de selderij fijn. Week eerst de shi-take in water en snijd deze daarna in dunne reepjes. Week de soun in water voor 10 minuten en snijd deze dan in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de ui toe en bak deze zacht. Voeg dan de kip en de shi-take toe en bak deze voor 2 minuten. Vervolgens de bouillon en het annatto water toevoegen en breng aan de kook. Voeg de wortel, de prei en de selderij toe en kook voor 3 minuten. Voeg dan de soun toe en kook voor 3 minuten. Meng dan de vissaus en de peper toe en meng. Garneer het met de lente-ui en de limoen schijfjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454749