banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Sotanghon - soun met kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sotanghon
soun met kip

Ingrediënten:
175 gr soun / glass noodles
1 kipfilet
10 shi-take paddenstoelen
1 ui
9 teentjes knoflook
750 ml kippenbouillon (zie recept)
125 ml annatto water (zie recept)
1/2 kleine wortel
1/2 prei
1 bosje selderij
1 1/2 eetl vissaus
1/2 theel peper
4 eetl olie
water

Garnering:
1 lente-ui, fijngesneden
partjes limoen

bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de kip gaar. Snijd de kip daarna in stukjes. Hak de knoflook fijn en snijd de ui fijn. Snijd de wortel en de prei julliene. Snijd de selderij fijn. Week eerst de shi-take in water en snijd deze daarna in dunne reepjes. Week de soun in water voor 10 minuten en snijd deze dan in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de ui toe en bak deze zacht. Voeg dan de kip en de shi-take toe en bak deze voor 2 minuten. Vervolgens de bouillon en het annatto water toevoegen en breng aan de kook. Voeg de wortel, de prei en de selderij toe en kook voor 3 minuten. Voeg dan de soun toe en kook voor 3 minuten. Meng dan de vissaus en de peper toe en meng. Garneer het met de lente-ui en de limoen schijfjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37598016