banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sotanghon - soun met kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sotanghon
soun met kip

Ingrediënten:
175 gr soun / glass noodles
1 kipfilet
10 shi-take paddenstoelen
1 ui
9 teentjes knoflook
750 ml kippenbouillon (zie recept)
125 ml annatto water (zie recept)
1/2 kleine wortel
1/2 prei
1 bosje selderij
1 1/2 eetl vissaus
1/2 theel peper
4 eetl olie
water

Garnering:
1 lente-ui, fijngesneden
partjes limoen

bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de kip gaar. Snijd de kip daarna in stukjes. Hak de knoflook fijn en snijd de ui fijn. Snijd de wortel en de prei julliene. Snijd de selderij fijn. Week eerst de shi-take in water en snijd deze daarna in dunne reepjes. Week de soun in water voor 10 minuten en snijd deze dan in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de ui toe en bak deze zacht. Voeg dan de kip en de shi-take toe en bak deze voor 2 minuten. Vervolgens de bouillon en het annatto water toevoegen en breng aan de kook. Voeg de wortel, de prei en de selderij toe en kook voor 3 minuten. Voeg dan de soun toe en kook voor 3 minuten. Meng dan de vissaus en de peper toe en meng. Garneer het met de lente-ui en de limoen schijfjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40291349