banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Sayur Bakso Sawi Pahit - gestoofde groenten met gehaktballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Bakso Sawi Pahit
gestoofde groenten met gehaktballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr sawi pahit/kai choy/Chinese mosterdkool, anders Chinese kool/paksoy
1 theel zout
1300 ml runderbouillon
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
1/2 theel peper
2 eiwit
1 tahu vel, geweekt
12 bakso sapi / gehakt balletjes
1/2 theel zout
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken en strooi het zout erover en kneed het totdat het vocht vrijkomt en spoel daarna af. Verhit in een pan de bouillon en breng aan de kook. Hak de knoflook fijn en kneus de jahe. Klop de eiwitten kort op. Snijd het tahu vel in stukjes en de bakso in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten en voeg dit toe aan de bouillon. Dan de peper, het zout, het eiwit en roer totdat het eiwit gestold is. Dan de bakso, de tahu en de kool toevoegen en kook het geheel gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558036