logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
vijfkruiden pinda
Chinese vijf kruiden pinda's

Ingrediënten:
350 gr vliespinda's, ongebrand
3 teentjes knoflook
2 steranijs
1/2 kaneel stokje
1 theel vijfkruiden poeder
1 1/2 eetl oestersaus
2 eetl donkere sojasaus
50 gr palmsuiker
1/2 theel zout
450 ml water

Bereiding:
Meng alle ingrediënten in een pan en zorg ervoor dat de pinda's onderwater staan. Sluit de pan af en breng aan de kook. Daarna zachtjes laten sudderen voor 2 uur totdat de pinda's zacht zijn geworden. Eventueel heet water toevoegen als het te droog wordt binnen de 2 uur.

Add comment

Submit

who is online

We have 86 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140054