zoeken
Recente reacties

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Kakap Goreng Kecap - zeebaars in kecap saus
- Rendang Jeroan Ayam - Rendang van kip resten
- Ayam Goreng Air Kelapa - gemarineerde gestoofde gebakken kip
- Ikan Kuah Belimbing - gestoofde vis in gekruide bouillon
- Gulai Ayam - kip in een curry saus
- Sapi Kerrie - rundvlees met kerrie
- Sambal Lombok 2
- Sambal kemiri 2 - Sambal met kemirinootjes
- Phat Phet Tua Fak Jao - rundvlees met kouseband
- Sate Ayam Ubud - kipsate uit Bali
Chinese vijf kruiden pinda's


Chinese vijf kruiden pinda's
Ingrediënten:
350 gr vliespinda's, ongebrand
3 teentjes knoflook
2 steranijs
1/2 kaneel stokje
1 theel vijfkruiden poeder
1 1/2 eetl oestersaus
2 eetl donkere sojasaus
50 gr palmsuiker
1/2 theel zout
450 ml water
Bereiding:
Meng alle ingrediënten in een pan en zorg ervoor dat de pinda's onderwater staan. Sluit de pan af en breng aan de kook. Daarna zachtjes laten sudderen voor 2 uur totdat de pinda's zacht zijn geworden. Eventueel heet water toevoegen als het te droog wordt binnen de 2 uur.
Ingrediënten:
350 gr vliespinda's, ongebrand
3 teentjes knoflook
2 steranijs
1/2 kaneel stokje
1 theel vijfkruiden poeder
1 1/2 eetl oestersaus
2 eetl donkere sojasaus
50 gr palmsuiker
1/2 theel zout
450 ml water
Bereiding:
Meng alle ingrediënten in een pan en zorg ervoor dat de pinda's onderwater staan. Sluit de pan af en breng aan de kook. Daarna zachtjes laten sudderen voor 2 uur totdat de pinda's zacht zijn geworden. Eventueel heet water toevoegen als het te droog wordt binnen de 2 uur.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.