Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
vijfkruiden pinda
Chinese vijf kruiden pinda's

Ingrediënten:
350 gr vliespinda's, ongebrand
3 teentjes knoflook
2 steranijs
1/2 kaneel stokje
1 theel vijfkruiden poeder
1 1/2 eetl oestersaus
2 eetl donkere sojasaus
50 gr palmsuiker
1/2 theel zout
450 ml water

Bereiding:
Meng alle ingrediënten in een pan en zorg ervoor dat de pinda's onderwater staan. Sluit de pan af en breng aan de kook. Daarna zachtjes laten sudderen voor 2 uur totdat de pinda's zacht zijn geworden. Eventueel heet water toevoegen als het te droog wordt binnen de 2 uur.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443264