banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Masak ekor kuning - Gebakken gele vis in taucosaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Masak ekor kuning
Gebakken gele vis in taucosaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1-2 makreel van. 750 gr*
200 ml water
1 limoen (sap)
1/2 theel witte peper
zout naar smaak
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
8 rawits
olie
3 eetl. tauco

Cara membuat:
bereiding:
Meng 100 ml water met het limoensap, de peper en het zout en marineer de vis 15 minuten ermee. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne schijfjes. Snijd de lomboks fijn en de rawits doormidden. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis goudbruin en laat de vis daarna uitlekken op keukenpapier. Laat 3 eetl olie in de wok/wadjan achter en fruit hierin de sjalotten, de lomboks, de knoflook en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de tauco toe met 100 ml water en stoof dit 3 minuten. Voeg dan de vis weer toe en laat dit nog 3 minuten sudderen.

* gebruik bij voorkeur ikan kuning (gele vis) als dat niet kan de makreel
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 854 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40569712