banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Masak ekor kuning - Gebakken gele vis in taucosaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Masak ekor kuning
Gebakken gele vis in taucosaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1-2 makreel van. 750 gr*
200 ml water
1 limoen (sap)
1/2 theel witte peper
zout naar smaak
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
8 rawits
olie
3 eetl. tauco

Cara membuat:
bereiding:
Meng 100 ml water met het limoensap, de peper en het zout en marineer de vis 15 minuten ermee. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne schijfjes. Snijd de lomboks fijn en de rawits doormidden. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis goudbruin en laat de vis daarna uitlekken op keukenpapier. Laat 3 eetl olie in de wok/wadjan achter en fruit hierin de sjalotten, de lomboks, de knoflook en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de tauco toe met 100 ml water en stoof dit 3 minuten. Voeg dan de vis weer toe en laat dit nog 3 minuten sudderen.

* gebruik bij voorkeur ikan kuning (gele vis) als dat niet kan de makreel
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39795825