Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Masak ekor kuning - Gebakken gele vis in taucosaus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Masak ekor kuning
Gebakken gele vis in taucosaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1-2 makreel van. 750 gr*
200 ml water
1 limoen (sap)
1/2 theel witte peper
zout naar smaak
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
8 rawits
olie
3 eetl. tauco

Cara membuat:
bereiding:
Meng 100 ml water met het limoensap, de peper en het zout en marineer de vis 15 minuten ermee. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne schijfjes. Snijd de lomboks fijn en de rawits doormidden. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis goudbruin en laat de vis daarna uitlekken op keukenpapier. Laat 3 eetl olie in de wok/wadjan achter en fruit hierin de sjalotten, de lomboks, de knoflook en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de tauco toe met 100 ml water en stoof dit 3 minuten. Voeg dan de vis weer toe en laat dit nog 3 minuten sudderen.

* gebruik bij voorkeur ikan kuning (gele vis) als dat niet kan de makreel
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 262 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083935