Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Kol Ampela - gekruide kool met kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kol Ampela
gekruide kool met kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kool
5 kippenlevertjes
1 ei, geklopt
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 rode lombok
2 groene lomboks
1 salam blad
1 cm laos
1/4 theel zout
1/4 theel peper
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 takje selderij
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in repen, de levertjes in stukjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in schuine ringen. Hak de selderij grof. Rasp de laos.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de lomboks, de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg het ei toe en roer dit todat het gestold is. Dan de lever toevoegen en meng alles goed. Voeg de kool, het zout en de peper toe en bak het zacht. Dan de bouillon toevoegen en stoof het geheel gaar. Schep de selderij erdoor en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030291