Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Opor Nangka - gestoofde nangka
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Opor Nangka
gestoofde nangka
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kg. jonge onrijpe nangka
350 ml kokosmelk
3 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten
1/2 theel. peper
1 theel. zout
1 eetl. gula jawa
1 eetl. ketumbar

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd de nangka in kleine stukjes en kook deze in ruim water zacht. Wrijf of maal de overige ingrediënten fijn tot een boemboe (pasta) Voeg dit samen met de kokosmelk bij de nangka en laat de saus indikken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812422