Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 11 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sepat ayam - Kip met mango

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sepat ayam
Kip met mango
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
zout naar smaak
500 ml water
2 groene mango 's
1 lente-uitje
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 limoen (sap)

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinoten
1 theel. witte peper
1 rode lombok
2 rode rawit

Taburan:
garnering:
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Meng het zout met het limoensap en wrijf hiermee de kipstukjes in. Laat dit 30 minuten marineren. Verhit in een wok/wadjan het water en kook de kip 20 minuten en laat daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het lente-uitje in ringetjes en het vruchtvlees van de mango's julienne. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng daar het zout en de boemboe door en laat dit zachtjes 5 minuten koken. Vervolgens de mango en de lente-ui toevoegen en het geheel nog 5 minuten doorkoken. Laten afkoelen en dan mengen met de kip. Serveer het met de in plakjes gesneden tomaat.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 254 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420637