1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sepat ayam
Kip met mango
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
zout naar smaak
500 ml water
2 groene mango 's
1 lente-uitje
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 limoen (sap)

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinoten
1 theel. witte peper
1 rode lombok
2 rode rawit

Taburan:
garnering:
1 tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Meng het zout met het limoensap en wrijf hiermee de kipstukjes in. Laat dit 30 minuten marineren. Verhit in een wok/wadjan het water en kook de kip 20 minuten en laat daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het lente-uitje in ringetjes en het vruchtvlees van de mango's julienne. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng daar het zout en de boemboe door en laat dit zachtjes 5 minuten koken. Vervolgens de mango en de lente-ui toevoegen en het geheel nog 5 minuten doorkoken. Laten afkoelen en dan mengen met de kip. Serveer het met de in plakjes gesneden tomaat.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382139