logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Myeolchibokkeum
gebakken gedroogde ansjovis

ingrediënten:
200 gr gedroogde kleine ansjovis (meyolchi)
1 eetl olie
1 eetl suiker
1 teente knoflook
1 eetl water
1/2 eetl sesam zaad
1 theel sesam olie
 
bereiding:
Hak de knoflook fijn. Verhit een pan en bak de ansjovis voor 1 minuut. Voeg dan de olie toe en bak het nog voor 1 minuut. Schuif de vis opzij en voeg de knoflook, de suiker en het water toe en roer dit in een saus. Schep dan de vis door de saus. Bestrooi het met de sesam zaad en de sesam olie en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 121 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160572