zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal Sere Tabiah - pepers in olie
- Tumis Katjang Pandjang - gestoofde kouseband
- Gule Ikan Bali - viscurry op balinese wijze
- Sambal Lado Hijau 2 - Sambal van groene lomboks
- Miang Kham
- Ayam Kecap Jahe - gebakken kip in een saus van kecap en jahe
- Udang Balado - tijgergarnalen in pittige saus
- Sayur Menir 3 - Sajoer van spinazie en mais
- Sambal Tomat
- Sponscake - luchtige cake
Myeolchibokkeum 2 - pittig gebakken gedroogde ansjovis


Myeolchibokkeum 2
pittig gebakken gedroogde ansjovis
ingrediënten:
200 gr gedroogde kleine ansjovis (meyolchi)
1 eetl olie
1 eetl suiker
1 teente knoflook
1 eetl water
1 eetl rode peper pasta (*)
1/2 eetl sesam zaad
1 theel sesam olie
bereiding:
Hak de knoflook fijn. Verhit een pan en bak de ansjovis voor 1 minuut. Voeg dan de olie toe en bak het nog voor 1 minuut. Schuif de vis opzij en voeg de knoflook, de suiker, de peper pasata * en het water toe en roer dit in een saus. Schep dan de vis door de saus. Bestrooi het met de sesam zaad en de sesam olie en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.