banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Oi Bokkeum - 오이볶음- roerbak van komkommer
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oi Bokkeum - 오이볶음
roerbak van komkommer

ingrediënten:
1 komkommer (450 gr)
1 1/2 theel zout
1 lente-ui
1 theel sesam olie
1/2 theel sesam zaad
1 teentjes knoflook
2 eetl olie

bereiding:
Halveer eerst de komkommer en snijd deze dan in dunne plakjes. Leg deze in een kom en bestrooi deze met het zout, meng goed en laat 5 minuten intrekken. Druk daarna zoveel mogelijk vocht uit de komkommer.
Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook kort. Voeg dan de komkommer toe en bak deze voor 1 minuut. Schep dan de sesam olie, het sesamzaad en de lente-ui erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40326427