Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Oi Bokkeum - 오이볶음- roerbak van komkommer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oi Bokkeum - 오이볶음
roerbak van komkommer

ingrediënten:
1 komkommer (450 gr)
1 1/2 theel zout
1 lente-ui
1 theel sesam olie
1/2 theel sesam zaad
1 teentjes knoflook
2 eetl olie

bereiding:
Halveer eerst de komkommer en snijd deze dan in dunne plakjes. Leg deze in een kom en bestrooi deze met het zout, meng goed en laat 5 minuten intrekken. Druk daarna zoveel mogelijk vocht uit de komkommer.
Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook kort. Voeg dan de komkommer toe en bak deze voor 1 minuut. Schep dan de sesam olie, het sesamzaad en de lente-ui erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264854