Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Oi Bokkeum - 오이볶음- roerbak van komkommer

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oi Bokkeum - 오이볶음
roerbak van komkommer

ingrediënten:
1 komkommer (450 gr)
1 1/2 theel zout
1 lente-ui
1 theel sesam olie
1/2 theel sesam zaad
1 teentjes knoflook
2 eetl olie

bereiding:
Halveer eerst de komkommer en snijd deze dan in dunne plakjes. Leg deze in een kom en bestrooi deze met het zout, meng goed en laat 5 minuten intrekken. Druk daarna zoveel mogelijk vocht uit de komkommer.
Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook kort. Voeg dan de komkommer toe en bak deze voor 1 minuut. Schep dan de sesam olie, het sesamzaad en de lente-ui erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022801