zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Moo Dang - geroosterd varkensvlees
- Sambal Bajak
- Gamja jorim - aardappel gerecht (banchan)
- Ayam Santan - Kip met kokos
- Pempek lenjer - visdeeg
- Gulai Daun Singkong Tumbuk - gegrilde vis met cassavebladeren
- Sayur Daun Singkong - Sajoer van cassaveblad
- Gele curry pasta
- Gamja Jorim 감자조림 - gebakken pittige aardappelen
- Sate banjar - pittige kipsate
Oi Bokkeum - 오이볶음- roerbak van komkommer


Oi Bokkeum - 오이볶음
roerbak van komkommer
ingrediënten:
1 komkommer (450 gr)
1 1/2 theel zout
1 lente-ui
1 theel sesam olie
1/2 theel sesam zaad
1 teentjes knoflook
2 eetl olie
bereiding:
Halveer eerst de komkommer en snijd deze dan in dunne plakjes. Leg deze in een kom en bestrooi deze met het zout, meng goed en laat 5 minuten intrekken. Druk daarna zoveel mogelijk vocht uit de komkommer.
Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook kort. Voeg dan de komkommer toe en bak deze voor 1 minuut. Schep dan de sesam olie, het sesamzaad en de lente-ui erdoor en serveer.
roerbak van komkommer
ingrediënten:
1 komkommer (450 gr)
1 1/2 theel zout
1 lente-ui
1 theel sesam olie
1/2 theel sesam zaad
1 teentjes knoflook
2 eetl olie
bereiding:
Halveer eerst de komkommer en snijd deze dan in dunne plakjes. Leg deze in een kom en bestrooi deze met het zout, meng goed en laat 5 minuten intrekken. Druk daarna zoveel mogelijk vocht uit de komkommer.
Hak de knoflook en de lente-ui fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook kort. Voeg dan de komkommer toe en bak deze voor 1 minuut. Schep dan de sesam olie, het sesamzaad en de lente-ui erdoor en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.