banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Brongkos 2 - gestoofd rundvlees met labu siam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Brongkos 2
gestoofd rundvlees met labu siam
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rundvlees
800 ml kokosmelk
2 salam blaadjes
2 cm laos, gekneusd
300 gr labu siam (chayote)

Haluskan
: boemboe:
3 rode lomboks
8 sjalotten
1 theel ketumbar
3 kluwek pitten
3 cm kunyit (kurkuma)
2 1/2 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in 1,5 cm dikke plakjes. Schil de labu siam en snijd deze in plakjes. Snijd de lomboks in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng hierdoor de boemboe samen met de salam en de laos. Dan het vlees toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees vrijwel gaar is. Dan de labu siam toevoegen en het gerecht verder gaar laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690745