Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Assinan Sapudi - komkommer-tauge salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Assinan Sapudi
komkommer-tauge salade


Bahan-bahan:
ingrediënts:
250 gr tauge
2 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1/2 kleine komkommer
3 takjes selderie
1 theel trassi
1 eetl kecap manis
3 cm gember (jahe/djahé)
4 eetl azijn

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de lomboks fijn. Snijd de komkommer in dunne plakjes en hak de selderie fijn. Wrijf de gember fijn tot een pasta. Meng de azijn met de kecap, de lomboks, de trassi, de gember, de knoflook en de selderij tot een saus. Meng de komkommer met de tauge en giet de saus erover. Nog even goed door elkaar mengen en serveren.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 295 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110200