Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ayam Dimasak Putih - in kokosmelk gestoofde gekruide kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Dimasak Putih
in kokosmelk gestoofde gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
200 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
2 salam blad
3 cm lengkuas/laos
1/2 eetl zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 teentjes knoflook
3 sjalotjes
4 kemiri noten, geroosterd
1/4 theel jinten
1/2 eetl ketumbar, geroosterd

Haluskan:
garnering:
3 sjalotjes, fijngesneden en gebakken

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze gaar.
Dan de salam en de lengkuas toevoegen en meng goed. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en kook totdat de saus indikt.
Strooi dan de bawang goreng er over en serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 274 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083964