Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Ayam Fungkai - gestoofde kip met suikerriet uit Kalimantan
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Fungkai
gestoofde kip met suikerriet uit Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
500 gr suikerriet
1 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
1/2 eetl zout
1/2 theel peper
800 ml water

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm kencur

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 10 stukken en het suikerriet in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een pasta. Marineer de kip met de bumbu, het zout, de peper, de palmsuiker en de kecap voor 90 minuten. Leg de suikkerriet is een pan de kip met de marinade daarop en voeg het water toe. Kook de kip daarna zachtjes gaar. Serveer de kip met de suikerriet en de saus.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40795014