Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Pencok ayam 2 - gegrillde kip in santen
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Pencok ayam
gegrillde kip in santen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 schoongemaakte kip van 1,5 kg
350 ml kokosmelk
2 eetl asem
6 basilicumblaadjes

haluskan:
boemboe:
8 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode Spaanse pepers
3 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl zout
5 kemirie noten
1/2 theel witte peperkorrels

Cara membuat:
bereiding:
Gril de kip op een houtskoolvuurtje gaar, ontbeen en deel de kip in grote stukken en leg vervolgens de stukken kip op een schaal.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn en breng dit met de kokosmelk in een pan al roerend aan de kook. Temper het vuur en laat het mengsel gaar sudderen. Voeg dan de asem toe, proef de saus af en schenk die over de stukken kip.
Strooi de grofgesneden basilicum over het gerecht en dien op
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914165