Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pencok ayam 2 - gegrillde kip in santen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pencok ayam
gegrillde kip in santen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 schoongemaakte kip van 1,5 kg
350 ml kokosmelk
2 eetl asem
6 basilicumblaadjes

haluskan:
boemboe:
8 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode Spaanse pepers
3 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl zout
5 kemirie noten
1/2 theel witte peperkorrels

Cara membuat:
bereiding:
Gril de kip op een houtskoolvuurtje gaar, ontbeen en deel de kip in grote stukken en leg vervolgens de stukken kip op een schaal.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn en breng dit met de kokosmelk in een pan al roerend aan de kook. Temper het vuur en laat het mengsel gaar sudderen. Voeg dan de asem toe, proef de saus af en schenk die over de stukken kip.
Strooi de grofgesneden basilicum over het gerecht en dien op
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 191 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036759