banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Daging Masak Kuning - rundvlees in een wat frisse gelige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Masak Kuning
rundvlees in een wat frisse gelige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
300 gr aardappelen
1 salam blad
1 cm laos
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 asem kandis
1 lenteui
500 ml kokosmelk
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 kemiri noten
1/2 eetl ketumbar
3 cm kunyit
 
Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en de aardappelen in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en bak deze kort. Dan het zout, de palmsuiker en de asem kandis toevoegen en meng alles. Schep de aardappelen erdoor en giet langzaam de kokosmelk erbij. Stoof het vlees verder gaar. Schep de lenteui erdoor en bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38899147