Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging Masak Kuning - rundvlees in een wat frisse gelige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Masak Kuning
rundvlees in een wat frisse gelige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
300 gr aardappelen
1 salam blad
1 cm laos
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 asem kandis
1 lenteui
500 ml kokosmelk
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 kemiri noten
1/2 eetl ketumbar
3 cm kunyit
 
Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en de aardappelen in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg het vlees toe en bak deze kort. Dan het zout, de palmsuiker en de asem kandis toevoegen en meng alles. Schep de aardappelen erdoor en giet langzaam de kokosmelk erbij. Stoof het vlees verder gaar. Schep de lenteui erdoor en bestrooi het met de bawang goreng en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025219