banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sayur tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur tahu
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 ml water
1 blok tahu
250 gr kip
200 gr tempé
1 eetl fijngehakte selderij
1 eetl fijngehakte peterselie
2 el olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
3 stukjes foelie
2 salam blaadjes
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn.Kook het vlees in het water met de boemboe gaar. Snijd de tahu en de tempé in dobbelsteentjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu en tempe lichtbruin. Snijd de kip in stukjes en voeg dit samen met de tahu/tempe aan de bouillon toe. Bestrooi met peterselie en selderij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40095959