Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 ml water
1 blok tahu
250 gr kip
200 gr tempé
1 eetl fijngehakte selderij
1 eetl fijngehakte peterselie
2 el olie
Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
3 stukjes foelie
2 salam blaadjes
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn.Kook het vlees in het water met de boemboe gaar. Snijd de tahu en de tempé in dobbelsteentjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu en tempe lichtbruin. Snijd de kip in stukjes en voeg dit samen met de tahu/tempe aan de bouillon toe. Bestrooi met peterselie en selderij.
ingrediënten:
500 ml water
1 blok tahu
250 gr kip
200 gr tempé
1 eetl fijngehakte selderij
1 eetl fijngehakte peterselie
2 el olie
Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
3 stukjes foelie
2 salam blaadjes
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten fijn.Kook het vlees in het water met de boemboe gaar. Snijd de tahu en de tempé in dobbelsteentjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu en tempe lichtbruin. Snijd de kip in stukjes en voeg dit samen met de tahu/tempe aan de bouillon toe. Bestrooi met peterselie en selderij.