Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Palai Bada - sprot met kruiden gegrild in bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Palai Bada
sprot met kruiden gegrild in bananenblad

Bahan-bahan:
ingrediënten;
500 gr sprot
1/2 kokosnoot
30 gr mangkok blad
1/2 kunyit blad
25 gr kemangi / salam blad
bananenblad
biteng

Haluskan:
boemboe:
8 rode lomboks
7 sjalotten
3 cm jahe
3 cm kunyit
1 serehstengel
1 limoen (pulp)

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en verwijder de kop. Raps de kokos. Snijd het mangkok blad, het kunyit blad en de kemangi fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de ingrediënten goed door elkaar. Schep 2 eetl van het mengsel op een bananenblad en vouw deze dicht als een pakketje en zet de uiteinden vast met de biteng.
Rooster de pakketjes langzaam boven een houtkoolvuur totdat deze gaar zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181961