logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Paisan iwak patin
Gekruide vis en gestoomd in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr snoek
3 rode lomboks
3 groene lomboks
1 tomaat
2 eetl. olie
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
6 sjalotten
4 cm kunyit (kurkuma)
1 serehstengel

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in mootjes, de tomaat in partjes, ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe voorzichtig met de vis, de tomaat, de lomboks, het zout en de olie. Verdeel het mengsel in 2 gelijke delen en verpak dit met bananenblad en zet dit vast met de houten prikkers. Stoom de pakketjes gaar in 25 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 46 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175893