banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Paisan iwak patin - Gekruide vis en gestoomd in bananenblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Paisan iwak patin
Gekruide vis en gestoomd in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr snoek
3 rode lomboks
3 groene lomboks
1 tomaat
2 eetl. olie
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
6 sjalotten
4 cm kunyit (kurkuma)
1 serehstengel

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in mootjes, de tomaat in partjes, ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe voorzichtig met de vis, de tomaat, de lomboks, het zout en de olie. Verdeel het mengsel in 2 gelijke delen en verpak dit met bananenblad en zet dit vast met de houten prikkers. Stoom de pakketjes gaar in 25 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 234 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674744