banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Si Khrong Mu Thot - gebakken spareribs gemarineerd in ananassap
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Si Khrong Mu Thot
gebakken spareribs gemarineerd in ananassap

Ingrediënten:
1000 gr spareribs / krabbetjes
6 teentjes knoflook
1/2 eetl peper
1 eetl ketumbar
1 eetl palmsuiker
1 eetl zout
1 eetl kecap manis
1 eetl vissaus (nam pla)
125 ml ananassap
olie

Bereiding:
Rooster de ketumbar droog in een koekepan. Wrijf of maal de ketumbar, de knoflook, de peper, het zout en de palmsuiker fijn tot een pasta. Meng de pasta met de kecap en de vissaus. Snijd de spareribs in stukken en marineer dit voor tenminste 30 minuten met ananassap. Wrijf daarna het vlees in met het mengsel en laat dit 45 minuten intrekken.
Verhit in een wok voldoende olie en bak de spareribs goudbruin en gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40314521