noedels met groenten en kerriesaus
Benodigdheden:
125 gr Sen Yai noedels
125 gr sojascheuten
125 gr sperziebonen in stukjes van 2 cm
1 broccoli in roosjes en schijfjes
125 ml kokosmelk
1 eetl rode currypasta (zie recept)
1 theel kerriepoeder
1/2 theel suiker
1 eetl asem
2 sjalotten, fijngehakt
garnering:
1 eetl geroosterde pinda's, gehakt
Bereiding:
Blancheer eerst de noedels en daarna de sojascheuten, de broccoli en de sperziebonen. Verwarm in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de currypasta aan toe. Goed mengen en dan de overige ingrediënten toevoegen en laat de saus even indikken.
Leg de uitgelekte noodels op een schaal met daarop de groenten en daarover weer de saus. Bestrooi het met de gehakte pinda's
125 gr Sen Yai noedels
125 gr sojascheuten
125 gr sperziebonen in stukjes van 2 cm
1 broccoli in roosjes en schijfjes
125 ml kokosmelk
1 eetl rode currypasta (zie recept)
1 theel kerriepoeder
1/2 theel suiker
1 eetl asem
2 sjalotten, fijngehakt
garnering:
1 eetl geroosterde pinda's, gehakt
Bereiding:
Blancheer eerst de noedels en daarna de sojascheuten, de broccoli en de sperziebonen. Verwarm in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de currypasta aan toe. Goed mengen en dan de overige ingrediënten toevoegen en laat de saus even indikken.
Leg de uitgelekte noodels op een schaal met daarop de groenten en daarover weer de saus. Bestrooi het met de gehakte pinda's