Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gueyteow Pak - noedels met groenten en kerriesaus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gueyteow Pak
noedels met groenten en kerriesaus
Benodigdheden:
125 gr Sen Yai noedels
125 gr sojascheuten
125 gr sperziebonen in stukjes van 2 cm
1 broccoli in roosjes en schijfjes
125 ml kokosmelk
1 eetl rode currypasta (zie recept)
1 theel kerriepoeder
1/2 theel suiker
1 eetl asem
2 sjalotten, fijngehakt

garnering:
1 eetl geroosterde pinda's, gehakt

Bereiding:
Blancheer eerst de noedels en daarna de sojascheuten, de broccoli en de sperziebonen. Verwarm in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar de currypasta aan toe. Goed mengen en dan de overige ingrediënten toevoegen en laat de saus even indikken.
Leg de uitgelekte noodels op een schaal met daarop de groenten en daarover weer de saus. Bestrooi het met de gehakte pinda's
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230885