Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Acar Campur 2 - Zoetzuur van groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Campur 2
Zoetzuur van groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr.gemengde groenten (witte kool, worteltjes, sperzieboontjes,bloemkool,komkommer en tauge)
4 rode uien
3 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
5 kemiri noten
3 cm kunyit (kurkuma)
1 theel.zout
100 ml natuurazijn
4 eetl. gula jawa (palmsuiker)
2 eetl.olie

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de groenten fijn en in reepjes of in kleine stukjes. Wrijf of maal de kruiden en specerijen fijn tot een boemoe. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Dan de boontjes toevoegen met de azijn, gevolg door de overige groenten. Eventueel wat water toevoegen en alles zachtjes gaar stoven
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 216 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930682