Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Acar Campur 2 - Zoetzuur van groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Campur 2
Zoetzuur van groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr.gemengde groenten (witte kool, worteltjes, sperzieboontjes,bloemkool,komkommer en tauge)
4 rode uien
3 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
5 kemiri noten
3 cm kunyit (kurkuma)
1 theel.zout
100 ml natuurazijn
4 eetl. gula jawa (palmsuiker)
2 eetl.olie

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de groenten fijn en in reepjes of in kleine stukjes. Wrijf of maal de kruiden en specerijen fijn tot een boemoe. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Dan de boontjes toevoegen met de azijn, gevolg door de overige groenten. Eventueel wat water toevoegen en alles zachtjes gaar stoven
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068866