Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Be Sampi Base Manis - Rundvlees in zoete kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be Sampi Base Manis
Rundvlees in zoete kecapsaus
Bahan-bahan;
ingrediënten:
450 gr sukadelappen
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
5 cm gember (jahe/djahé)
3 rode lomboks
5 eetl olie
5 eetl kecap manis
2 eetl kecap asin
1 theel zwarte peper
100 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de gember. Ontpit de lomboks en snijd deze evenals de sjalotten en de knofllok fijn. snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees en de gember toe en bak dit nog 3 minuten. Dan de peper en de beide kecaps toevoegen en nog even doorbakken. Vervolgens het water toevoegen en dit zachtjs 60 minuten laten stoven. Vervolgens de lomboks toevoegen en het nog 5 minuten laten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261840