Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Be sampi base Bali

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be sampi base Bali
Rundvlees
bahan-bahan:
ingrediënten::
500 g sukadelappen
1 serehstengel, gekneusd
3,5 cm laos, gekneusd
3 eetl. olie
4 jeruk purutblaadjes
3 salam blaadjes
1 eetl. gesmolten gula jawi (palmsuiker)
500 ml lauw water
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
 
haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
6 sjalotjes,
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks,
6 rawits
5 cm gember (jahe/djahé)
 
Cara-membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe met de overige kruiden en de palmsuiker en bak dit nog 5 minuten door zodat het vlees rondom bruin geworden. Voeg dan het water toe en laat dit 40 minuten sudderen. Meng dan de kokosmelk er door heen en sudder het gerecht nog voor 50 minuten totdat het gaar is..
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181961