1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Jamur
sate van paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr jamur merang / rijststro paddenstoel/ kastanje champignon
1 salam blad
3 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
100 ml water
1 eetl olie
6 sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam voor 3 minuten. Voeg dan de champignons, de kecap, het zout en de peper toe en meng goed. Dan het water toevoegen en kook het geheel gaar.
Rijg de champignons aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje en besprenkel deze regelmatig met de saus.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35014131