logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Terik daging
gestoofd rundvlees in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr schenkel
250 gr aardappelen
2 salam blad
2 serehstengels
2 cm laos
1 eetl zout
1 eetl palmsuiker
1500 ml santen cair
250 ml santen asli
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
10 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 1/2 theel ketumbar
1/2 theel peper
1/4 theel jinten
3 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd het vlees in grote stukjes en de aardappelen in blokjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, sereh en de laos voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit bruin. Voeg dan de santen cair met het zout en de palmsuiker toe en kook dit in tot de helft. roer dan de santen asli erdoor en laat het geheel zachtjes gaar sudderen. serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 63 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160445