Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Terik daging - gestoofd rundvlees in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Terik daging
gestoofd rundvlees in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr schenkel
250 gr aardappelen
2 salam blad
2 serehstengels
2 cm laos
1 eetl zout
1 eetl palmsuiker
1500 ml santen cair
250 ml santen asli
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
10 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 1/2 theel ketumbar
1/2 theel peper
1/4 theel jinten
3 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd het vlees in grote stukjes en de aardappelen in blokjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu samen met de salam, sereh en de laos voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit bruin. Voeg dan de santen cair met het zout en de palmsuiker toe en kook dit in tot de helft. roer dan de santen asli erdoor en laat het geheel zachtjes gaar sudderen. serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252552