banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Telur Selimut Daging - met ei gevulde gehaktballetjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telur Selimut Daging
met ei gevulde gehaktballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundergehakt
12 kwarteleitjes, hardgekookt en gepeld
1 eiwit
2 tomaten
1 ui
5 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
500 ml water
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de ui in dunne reepjes. Snijd de tomaten in partjes. Kruid het vlees met de helft van de peper, de nootmuskaat en het zout Meng 2 eetl kecap en het eiwit erdoor. Verdeel de massa in 12 porties en wikkel elk portie om het ei heen.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes, de knoflook en de ui voor 4 minuten. Voeg dan de gehaktballetjes en de tomaat toe en bak de balletjes bruin. Dan het water, de kecap, de peper, het zout, de nootmuskaat en de suiker toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40444137