Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Telur Selimut Daging - met ei gevulde gehaktballetjes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Telur Selimut Daging
met ei gevulde gehaktballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundergehakt
12 kwarteleitjes, hardgekookt en gepeld
1 eiwit
2 tomaten
1 ui
5 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
500 ml water
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de ui in dunne reepjes. Snijd de tomaten in partjes. Kruid het vlees met de helft van de peper, de nootmuskaat en het zout Meng 2 eetl kecap en het eiwit erdoor. Verdeel de massa in 12 porties en wikkel elk portie om het ei heen.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes, de knoflook en de ui voor 4 minuten. Voeg dan de gehaktballetjes en de tomaat toe en bak de balletjes bruin. Dan het water, de kecap, de peper, het zout, de nootmuskaat en de suiker toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 334 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922793