1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 26 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Taoto
Javaans runvlees in gele bonen saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees (lende)
2000 ml water
1 theel zout
1/2 theel nootmuskaat
4 cm laos
2 salam blaadjes
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
1 theel zwarte peperkorrels
6 rode rawits
9 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 eetl taoco/taotjo (gele bonen pasta)

Taburan:
garnering:
blokje lontong
2 lente uitjes, fijn gensneden
3 eetl bawang goreng
kecap manis

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Voeg in een pan het vlees, het water, het zout, de nootmuskaat, de laos en de salam toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is. Schep de laos en de salam uit de pan.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 4 minuten. Voeg dit toe aan het vlees en laat het gheel nog 5 minuten sudderen. Schep het vlees met de saus in kommetjes en garneer het met lontong, lente-uitjes, bawang goreng en besprenkel het met kecap manis.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35976738