Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Terik Daging
rundvlees in een gekruide kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (mager, zoals entrecote/mager stooflap)
250 ml dikke kokosmelk (kental)
2 serai/sereh/citroengras
2 salam blad
4 cm lengkuas/laos
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
13 teentjes knoflook
6 kemiri noten
3 sjalotjes
1 eetl ketumbar
1 theel jinten
1 theel peper
2 cm kunyit
6 cm jahe
1 eetl zout

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakken en plet deze. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai, de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de kokosmelk toe en kook op laag vuur totdat het vlees gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578393