Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Terik Daging - rundvlees in een gekruide kokosmelksaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Terik Daging
rundvlees in een gekruide kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (mager, zoals entrecote/mager stooflap)
250 ml dikke kokosmelk (kental)
2 serai/sereh/citroengras
2 salam blad
4 cm lengkuas/laos
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
13 teentjes knoflook
6 kemiri noten
3 sjalotjes
1 eetl ketumbar
1 theel jinten
1 theel peper
2 cm kunyit
6 cm jahe
1 eetl zout

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakken en plet deze. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de serai, de salam en de laos voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de kokosmelk toe en kook op laag vuur totdat het vlees gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 344 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065094